31.10.2022

Antti-Roiko, Havana ja Keränen maajoukkueissa marraskuussa

Kärppien pelaajista Anna-Kaisa Antti-Roiko ja Oona Havana on valittu Naisleijoniin viiden maan turnaukseen. Turnaus pelataan Vierumäellä, Turussa ja Vantaalla 8.–12.11.2022. Turnauksessa ovat mukana Suomen lisäksi Ruotsi, Saksa, Sveitsi ja Tshekki.

Tilli Keränen on valittu alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen kolmen maan turnaukseen Tshekkiin 8.–12.11.2022. Suomen lisäksi turnaukseen osallistuu emäntämaa Tshekki ja Japani.

Kärppien kolmikko on lähdössä innolla tulevalle maajoukkuekomennukselle.

– On kiva päästä pelaamaan ensimmäistä naisten EHT-turnausta ja näkemään minkälainen taso siellä on. Ja saadaan Oonan kanssa taas yhdessä koettua yksi uusi tapahtuma, tuumii Antti-Roiko.

Havana povaa maajoukkueviikosta kovavauhtista, mutta mukavaa. – Tietenkin mahtavilla fiiliksillä olen lähdössä ja odotan innolla, kun maajoukkuepelejä pääsee pelaamaan. Varmasti tulee fyysisiä ja kovavauhtisia pelejä ja kova treeniviikko. Ja kiva päästä pelaamaan ja treenaamaan viime kesän N18-kisajoukkueesta tuttujen pelaajien kanssa.

Tyttöleijonien avainpelaajiin kuuluva, jo neljättä kauttaan joukkueessa pelaava Tilli Keränen kertoo tammikuun MM-kisoihin valmistautumisesta.  – No tietenkin aina mukava tulla valituksi ja hienoo päästä näkemään leirillä tuttuja, mutta myös uusiakin ihmisiä. Kolmen maan EHT-turnauksessa pelataan Japania ja Tsekkiä vastaan. Huipputilaisuus tälle joukkueelle päästä oppimaan uutta ja kehittämään jo opittua sekä tietenkin mittaamaan omaa tasoa pelien kautta. Toivottavasti saataisiin reissusta mahollisimman paljon irti, koska yhteisiä hetkiä tällä joukkueella on rajoitetusti tänä vuonna.

Lisätietoa Naisleijonien turnauksesta

Lisätietoa Tyttöleijonien turnauksesta