31.10.2020

Pisteet jäivät Hämeenlinnaan

Kärpät matkusti Hämeen kiertueella ensimmäiseksi Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi Metritiski areenalle. Viime kohtaaminen Oulussa päättyi Kärppien makeaan voitoon 3-1. Ensimmäisessä erässä HPK tuli kovalla paineella päälle, mutta pitkän matkustamisen jälkeen Kärpät pelasi fiksusti ja muutamaa kotijoukkueen maalipaikkaa lukuunottamatta vierasjoukkue pelasi hyvä ensimmäinen erä. Erän viimeisellä minuutilla Kärpät meni johtoon 0-1 Aino Kaijankosken (1+1) maalilla. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Kärppien johdossa 0-1.

Aino Kaijankoski Kärpät-HPK ottelussa

Aino Kaijankoski tehoili tänään 1+1 Kuva: Sirpa Pöyhönen

Toinen erä alkoi kotijoukkueen osalta mallikkaasti, kun HPK iski tasoihin 1-1, kun erä oli vanhentunut vain 42 sekuntia. Kärppien peli meni täysin sekaisin toisessa erässä – tiivis pelaaminen joukkueena katosi ja HPK rokotti merkkaus- sekä huolimattomuusvirheistä. Kotijoukkue iski erässä neljä maalia Kärppien verkkoon. Erätauolle mentiin lukemissa 4-1.

Kolmannessa erässä Kärppien peli parantui, mikä näkyi työnteossa ja huolellisuudessa. Kärpät oli hyvin pelissä mukana, mutta loppukiri jäi lyhyeksi. Oona Havana (1+1) teki upean ylivoimamaalin 4-2 Kaijankosken ja Anna-Kaisa Antti-Roikon syötöistä ajassa 53:54. Kärpät yritti vielä maalia ilman maalivahtia, mutta HPK laittoi loppulukemiksi tyhjään maaliin 5-2.  Kärppien maalilla torjunelle Johanna Oksmanille kertyi ottelussa 36 torjuntaa.

Seuraavat ottelu

Kärppien Hämeen kiertue jatkuu huomenna Tampereella. Joukkueet kohtavat toistamiseen tälle kaudelle. Ensimmäisen kohtaamiseen Oulussa Ilves vei lukemin 2-5. Ottelu alkaa klo 12.00 ja on katsottavissa Ruutu-palvelusta.