24.04.2020

Kärppien hyökkäystä tulee vahvistamaan tulevalle kaudelle Naisten MM-kisoihin valittu Ida Karjalainen. Oulusta kotoisin oleva Karjalainen on edustanut HPK:ta lähes koko pääsarjatason uran ajan 2014-2017 ja 2019-2020. Ilvestä hän edusti kausilla 2017-2019. Karjalainen on todella kovan luokan vahvistus hyökkäys päähän. Viime kaudella Karjalainen keräsi runkosarjassa tehot 17+15=32 (28 ottelussa) sekä playoffsesissa 2+4=6 (5 ottelussa).

Karjalainen odottaa jo innolla kärppäpaidan pukemista päälleen: “Oon tosi innoissani ja positiivisin miettein palaamassa kotikonnuille. Toivon, että ensi kausi tuo tullessaan tietenkin uuden joukkueen myötä uusia kavereita, vastuuta, kovaa ja laadukasta reenaamista. Uusi ympäristö, toimintakulttuuri ja uudet ihmiset antaa vielä extrabuustia treenaamiseen, jonka kautta tulee kehityksessä se seuraava steppi. Odotan kyllä paljon, että saa pukee Kärppäpaidan päälle.”

Ida Karjalainen - Kärpät Naiset

Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Kärppäpaidassa useammalla kaudella edustaneet hyökkääjät Suvi Käyhkö, Nelli Salomäki, Jonna Yli-Mäenpää ja Eveliina Huttula jatkavat myös tulevalla kaudella Kärpissä.

Lisäksi joukkueemme puolustuksessa nähdään tuttuja pelaajia, sillä puolustajat Reetta Lindholm, Ada Ukkola ja viime kaudella Ouluun muuttanut Iina Tohila jatkavat Kärpissä.

Tuttu kasvo nähdään myös joukkueemme maalinsuulla, kun maalivahti Johanna Oksman pukee Kärppäpaidan ylleen tulevallakin kaudella.

Oksman on aloittanut pikkuhiljaa harjoittelun tulevaa kautta varten ja kertoo, että pitää myös yksin treenaamisesta, joten vallitseva tilanne ei ole ollut suuri ongelma. Hän toteaa myös, että jäälle olisi tietysti kiva päästä, mutta terveys edellä on mentävä. Tulevaa kautta maalivahti odottaa jo innolla.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kevään ja kesän aikana.