10.08.2023

Kärppien joukkueen kesätreenit alkoivat toukokuussa aloituspalaverilla ja testeillä. Testipatteristo koostui voima-, juoksu- ja luistelutesteistä. Joukkue harjoitteli jäällä pari kertaa viikossa painopisteen ollen kuitenkin fysiikkaharjoittelussa. Tulevaa joukkuetta aloitettiin kasaamaan jo hyvissä ajoin, ja puolustajien sopimukset julkaistiin jo toukokuun puolessa välissä.

Juhannusviikolla joukkue aloitti omatoimijakson. Laadukkaan treenaamisen mahdollisti Kärppien pitkäaikainen ja pelaajien keskuudessa erityisen paljon pidetty yhteistyökumppani Liikuntakeskus Hukka.

Joukkueen kokeneiden pelaajien kastiin kuuluva Jasmine Ylitalo painottaa, että joukkueella oli hyvä asenne kaikissa yhteisissä treeneissä koko kesän ajan. “Nyt on hyvä omatoimijakso alla ja olemme henkisesti ja fyysisesti valmiita uuteen kauteen.” Ylitalo summaa.

Nyt omatoimijaksolta on saavuttu taas yhteisien treenien pariin. Joukkue alkaa olla kasassa ja sopimukset on allekirjoitettu. Kärpät treenaa nyt kovin ottein Naisten Liigan avausturnausta varten, joka pelataan  Espoon Matinkylässä 9.-10.9.2023.