14.12.2022

Karolína Skořepová Tšekin U18-maajoukkueleirille

Kärppien hyökkääjä Karolína Skořepová on valittu Tšekin alle 18-vuotiaiden tyttöjen joukkueeseen Vierumäellä 15.–17.12. pelattavaan turnaukseen. Joukkue pelaa turnauksessa Japania, Suomea ja Slovakiaa vastaan. 

Viime kaudella Tšekin alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa pelannut 16-vuotias Skořepová pääsee nyt antamaan näyttöjä alle 18-vuotiaiden tyttöjen Ruotsissa tammikuussa pelattavia MM-kisoja varten. 

Skořepoválle kutsu maajoukkueleirille tuli yllätyksenä. – Olen todella kiitollinen Kärpille, että olen saanut pelata Oulussa. Meillä on hyvä joukkue. Olen pyrkinyt treenaamaan paljon ja kehittämään itseäni pelaajana myös joukkueharjoitusten ulkopuolella. Valinta maajoukkueleirille tuli yllätyksenä, koska henkilökohtaisesti alkukauteni Naisten Liigassa ei ole mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Haluan kiittää valmentaja Dusan Andrasovskia mahdollisuudesta näyttää taitoni maajoukkueessa sekä kaikkia, jotka ovat auttaneet minua Oulussa, kertoo Skořepová englanniksi.

Kärppien hyökkääjät pelaavat mahdollisesti toisiansa vastaan perjantaina 16.12. kello 18.30, kun Skořepován Tšekki kohtaa Tilli Keräsen Suomen joukkueen. Otteluita voi seurata Leijonat.tv-palvelusta.