03.09.2020

Kauden avaus Raksilassa KalPaa vastaan

Kauden alku kolkuttelee jo aivan oven takana! Ensimmäisen kerran joukkue pääsee tositoimiin uuden liigakauden alkaessa kotiottelulla Oulun Energia areenalla sunnuntaina 6.9 klo. 13 KalPaa vastaan. Tulevia liigapelejä silmällä pitäen on kuluvien harjoitusviikkojen aikana pelattu muutamia harjoitusotteluita, joissa yhteistä pelitapaa on päästy kokeilemaan. Liiganousija Rovaniemen Kiekkoa vastaan pelattu harjoitusottelu päättyi joukkueemme voittoon 4-2. 

 

Muut harjoitusottelut:

9.8 Oulun Kärpät Naiset – Oulun Kärpät U15 valkoinen 3-1

25.8 Oulun Kärpät Naiset – Oulun Kärpät U15 keltainen 2-5

1.9 Oulun Kärpät Naiset – Oulun Kärpät U15 musta 3-0

 

Kapteenisto

Kauden 2020-2021 kapteenisto valittiin joukkueemme leiriviikonlopun yhteydessä. Uusi kapteenisto kaudelle 2020-2021 on:

C Suvi Käyhkö

A Jonna Yli-Mäenpää

A Reetta Lindholm

Tuoreen kapteenin Suvi Käyhkön mietteitä kauden alkamisen kynnyksellä:

’’Joukkueessa on mielestäni ollut todella positiivinen fiilis ja kauden alkua odotetaan jo innolla. Harjoituksissa on ollut kovaa kamppailua ja useat pelaajat ovat esittäneet pirteitä otteita jo harjoitusotteluissa. Minulla on vahva luotto siihen, että sama meininki ja energia näkyy myös tulevana viikonloppuna alkavassa sarjassa’’

Kuva: Reetta Lindholm (vas.), Suvi Käyhkö ja Jonna Yli-Mäenpää

 

Tulevat ottelut

Joukkueemme todellista kuntoa päästään mittaamaan heti ensimmäisessä ottelussa, kun viime kauden välierä vastustaja KalPa saapuu Ouluun. Tunnetusti joukkueiden kohtaamiset ovat olleet tiukkaa vääntöä eikä voittoa ole jaettu koskaan ilmaiseksi. Viime kauden jälkeen pitkäaikainen kärppähyökkääjä Saila Saari sekä maalivahti Susanna Airaksinen siirtyivät Kuopion joukkueeseen, joten he palaavat varmasti Ouluun ja Energia areenalle täynnä näyttämisen halua. Tervetuloa seuraamaan tätä vauhdikasta ottelua Oulun Energia areenalle!

 

Seuraavat kotiottelut:

6.9 Oulun Energia areena klo 13.00 Kärpät – KalPa 

12.9 Oulun Energia areena klo 12.45 Kärpät – Lukko

13.9 Oulun Energia areena klo 16.00 Kärpät – Ilves

(Muutokset kellonaikoihin ovat mahdollisia)