17.10.2021

HPK:lle kolme pistettä

Kärppien vieraskiertue jäi kolmen pisteen arvoiseksi, kun HPK vei sunnuntai-iltapäivän ottelun lukemin 2-1. Kärpät aloitti maalinteon ajassa 6:58, kun Emma Ekoluoma iski kiekon Noora Rädyn selän taakse Suvi Käyhkön ja Sari Wäänäsen syötöstä. Toisessa erässä Kärpillä oli musta minuutti, kun HPK kavensi ottelun 1-1 ja 27 sekuntia myöhemmin johtoon 2-1. Ottelussa ei nähty enää maaleja, joten HPK vei ottelun lukemin 2-1 ja nappasi itselleen kolme pistettä. Kärppien maalilla tänään torjuneelle Johanna Oksmanille kertyi ottelussa 22 torjuntaa.

Seuraavat ottelut

Kärppien ottelut jatkuu jälleen ensi viikolla vieraissa. Lauantaina 23.10. Kärpät matkustaa Ilveksen vieraaksi Tesomalle ja sunnuntaina 24.10. Kärpät pelaa Niiralassa KalPaa vastaan.