16.10.2021

Kärpät voitti TPS:n 1-3

Lauantain aikaisesta pelistä johtuen Kärpät suuntasi bussilla kohti etelää perjantaina päivällä. Vaajakoskella hyvin nukutun yön jälkeen suuntana oli Turku. Kärpät kärsii edelleen muutamista loukkaantumista ja Tilli Keränen tipahti pois vielä kokoonpanosta aamuisella.

Kärpät aloitti ottelun vauhdikkaasti. Peliä oli ehtinyt vanheta vain 39 sekuntia, kun Anna-Kaisa Antti-Roiko iski Kärpät 0-1 johtoon. TPS tasoitti ottelun seitsemännellä peliminuutilla. Toisessa erässä Kärpät lisäsi johdon 1-2 Sari Wäänäsen maalilla. Erän lopussa vieraat kasvatti johdon jo 1-3, kun Kati Seppänen iski kiekon maaliin. Maali oli Seppäselle ensimmäinen Naisten Liigassa. Kolmannessa erässä ei maaleja nähty ja ottelu päättyi Kärppien voittoon 1-3.

Kati Seppänen 1.maali

Kati Seppänen iski uransa ensimmäisen maalin Naisten Liigassa.

Kati Asikainen torjuu Kärppien maalilla

Kärppien maalilla torjuneella Kati Asikaiselle kertyi ottelussa 27 torjuntaa.

Kärpät jatkaa vierasreissua ja huomenna päämääränä on Hämeenlinna. Ottelu alkaa klo 14.00.