21.11.2020

TPS:n ykkösketju oli liikaa Kärpille

Kärpät lähti normaalista poiketen jo perjantaina vierasreissulle Länsirannikolle. Tänään oli jaossa tärkeät pisteet, kun Kärpät kohtasi kuudentena vahvasti ylemmän jatkosarjan paikassa kiinni olevan TPS:n. TPS aloitti maalinteon ajassa 7:57 Maija Otamon maalilla. 14 sekuntia myöhemmin Kärpät tuli tasoihin Tilli Keräsen maalilla. TPS teki todellisen “pukukoppi”-maalin ja meni 2-1 johtoon ajassa 19:59.

Kärpille tarjoiltiin ylivoimaa jokaisessa kolmessa erässä, mutta ylivoima ei tänään toiminut. Kärpät tasoitti ottelun 2-2 toisen erän alussa Jonna Yli-Mäenpään maalilla, mutta TPS meni ylivoimalla johtoon ajassa 25:48. TPS karkasi 4-2 johtoon, kun kolmatta erää oli pelattu noin kuusi minuuttia, eikä Kärpät enää pystyneet uhkaamaan kotijoukkuetta. TPS viimeisteli vielä 5-2 loppulukemat Kärppien koittaessa kavennusta ilman maalivahtia. TPS:n ykköskenttä Duvin Estelle, Pauliina Salonen, Maija Otamo ja heidän takana pelanneet Katie Robinson sekä Anni Timonen vastasivat kotijoukkueen neljästä maalista.

Kärppien Länsirannikon reissu jatkuu huomenna sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Rauman Lukon Eurajoella. Ottelun yhteydessä järjestetään paikallinen tyttökiekkotapahtuma. Ottelu alkaa klo 12.00 ja katsottavissa Ruutu-palvelusta.