28.11.2021

Kärpät pelasi vanhan ottelun Kuortanetta vastaan

Kärpät aloitti ottelun vahvasti ja sai pelin hallintaan Kuortaneen hyökkäysalueelle heti kiekon pudottua jäähän. Vahvalla luistelulla aloittanut kotijoukkue siirtyi johtoon jo 42 sekuntin pelin jälkeen, kun Oona Havana veti kiekon upeasti Kuortaneen maalin yläkulmaan. Kärpät hallitsi 1.erän tapahtumia ja erätauolle mentiin lukemissa 1-0.

Oona Havana

Oona Havana iski ensimmäisellä minuutilla Kärpät 1-0 johtoon. Kuvat Sirpa Pöyhönen

Toisen erän puolivälissä Kärpät iski ylivoimalla 2-0, kun Ada Ukkola ohjasi kiekon maaliin Aino Kaijankosken vedosta. Hetkeä myöhemmin Kuortane kavensi ottelun 2-1 Jenna Kailan osumalla. Kärpät lisäsi luistelua ja käänsi peliä Kuortaneen päähän. Eveliina Huttula (1+1) lisäsi Kärppien johdon 3-1 ovelalla vedolla maalin takaa Kuortaneen maalivahdin selän kautta. Kolmannessa erässä Kuortane kavensi ottelun ylivoimalla 3-2, mutta Monica Sarkkinen Mata ratkaisu ottelun iskemällä kiekon ajassa 58:34 Kuortaneen tyhjään maaliin. Kärppien maalilla tänään torjuneelle Kati Asikaiselle kertyi 25 torjuntaa.

Eveliina Huttula tekee maalin

Eveliina Huttula näytti oveluutta tänään Kärppien 3-1 maalissa.

Seuraavat ottelut

Kärppien ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna Oulun Energia areenalla. Lauantaina 4.12. klo 12.00 vieraaksi saapuu Vaasan Sport ja sunnuntaina 5.12. klo 14.00 pelataan pohjoisden derby RoKia vastaan.