02.10.2021

Kärppien voittoputki jatkui

Kärpät on aloittanut kauden mukavasti kolmella voitolla. Tänään joukkue pääsi ensimmäistä kertaa viralliseen kotikaukaloon Oulun Energia Areenalle. Ottelu alkoi molempien joukkueiden osalta vauhdikkaasti. Kärpät aloitti maalinteon ajassa 16:44, kun Tilli Keränen (1+1) siirsi Kärpät 1-0 johtoon. Kaksi minuuttia myöhemmin Kärpät kasvatti johdon 2-0, kun Aino Kaijankoski (1+2) tykitti laukauksen yläkulmaan.

Toinen erä Kärppien hallintaa. TPS ei saanut tänään peliään käyntiin juuri lainkaan. Kärpät lisäsi johdon jo 3-0 erän puolivälissä, kun hyökkääjäksi ensimmäisen erän lopussa siirtynyt Kristiina Meriläinen (2+0) ohjasi kiekon maaliin maalin edestä. Hetkeä myöhemmin taululla komeili jo Kärppien johto 4-0, kun maaliedushässäkän päätteeksi Monica Sarkkinen Mata avasi kauden maalitilinsä.

Maalinedustilanne Kärpät-TPS ottelussa

Monica Sarkkinen Mata avasi kauden maalihanat tänään viimeistellessä Kärppien 4-0 osuman. Kuvat: Sirpa Pöyhönen

Kolmannessa erässä Kärpät jatkoi vahvaa pelaamista ja 5-0 osuman päivän toisella maalilla viimeisteli Meriläinen. Kumpikin joukkue pääsi vielä erän päätteeksi testaamaan ylivoimaa, mutta loppulukemiksi jäivät 5-0 voitto Kärpille. Nollapelin tänään Kärppien maalilla torjuneelle Johanna Oksmanille kertyi ottelussa 15 torjuntaa.

Kristiina Meriläinen Kärpät Naiset

Kristiina Meriläinen viimeisteli tänään Kärppien kaksi osumaa.

Katso Kristiina Meriläisen haastattelu

Raksilassa vietettiin tänään nais- ja tyttökiekkopäivää

Tänä viikonloppuna vietetään kansainvälistä tyttökiekkopäivää. Myös Oulun Kärpät oli vahvasti mukana tapahtumassa. Ennen naisten liigaottelua Oulun Baari Areenalla tytöt pääsivät tutustumaan jääkiekon saloihin. Avauskiekon tänään Naisten liigaottelussa pudottivat Kärpät Saijojen pelaajat Viona Ojala ja Elli Pesonen.

Avauskiekonpudotus

1.erätauolla tytöt pääsivät näyttämään osaamista, kun Kärppien Saijojen leijonaliigajoukkueet pelasivat näytösottelut. Ottelussa nähtiin maaleja ja ennen kaikkea iloista peliä.

Kärpät Saijat pelaa jääkiekkoa

Seuraava ottelu

Kärppien pelit jatkuu jo huomenna, kun Oulun Energia Areenalla saapuu vieraaksi Helsingin IFK. Ottelu alkaa klo 12.00.