12.12.2021

Kärpät voitti Sportin ja Kuortaneen

Kärppien viimeiset ottelut Naisten Liigan alkusarjan ottelut pelattiin vieraissa. Lauantaina 11.12. Kärpät kohtasi sarjajumbo Vaasan Sportin ja sunnuntaina 12.12. Kuortaneen. Lauantain ottelu päättyi Kärpille lukemin 1-4. Pisteitä tehtailivat Emma Ekoluoma 1+1 ja Ada Ukkola 0+2. Maaleista Ekoluoman lisäksi vastasivat Aino Kaijankoski, Tilli Keränen ja Oona Havana. Kärppien maalilla torjuneelle Kati Asikaiselle kertyi 27 torjuntaa.

Kärpät murskasi Kuortaneen

Tänään sunnuntain 12.1.2 ottelussa ei ollut epäselvää, kuka pisteet nappaa mukaan. Kärpät tykitti Kuortaneen jäähallin tauluun puhtaat lukemat 0-6. Kärpät aloitti maalinteon sekuntti ennen 1.erän loppua, kun Oona Havana (1+1) siirsi Kärpät johtoon 0-1. Toisessa erässä Kärpät teki neljä maalia, joista kaksi syntyi tasakentällisin. Maaleja syntyi myös ylivoimalla ja alivoimalla. Maaleista vastasivat Laura Männikkö, Emma Ekoluoma (1+1), Kristiina Meriläinen (1+1) ja Eveliina Huttula (1+1). Kolmannessa erässä Monica Sarkkinen Mata (1+1) viimeisteli vielä loppulukemiksi 0-6. Johanna Oksmanille nollapeli irtosi 26 torjunnalla.

Eveliina Huttula tuulettaa

Arkistokuva (Sirpa Pöyhönen) Eveliina Huttula pääsi myös tänään maalin makuun.

Kärpppien ottelut jatkuvat tammikuussa ylemmässä jatkosarjassa

Kärppien ottelut jatkuu ylemmässä jatkosarjassa tammikuussa. Kärppien lopullinen sijoitus Naisten Liigan alkusarjassa on kolmas. Naisten Liigan ylempään jatkosarjaan pääsivät kuusi parasta joukkuetta, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Alemmassa jatkosarjassa jatkavat neljä vähiten pisteitä keränneitä ja Naisten Mestiksestä alempaan jatkosarjaan tulee kaksi parasta.