14.09.2019

Kärppänaiset pelaavat tänä viikonloppuna ensin lauantaina Kuopiossa KalPaa vastaan ja sitten kauden ensimmäisen kotiottelun sunnuntaina Raksilassa Sportia vastaan. – Kuopiosta lähdetään hakemaan revanssia, sillä joukkue on treenannut hyvällä fiiliksellä ja siitä huokuu voitontahto. Treeneissä on tällä viikolla keskitytty erityisesti maalintekoon ja erikoistilannepelaamiseen, kertoo päävalmentaja Janne Salmela.

Pelaavaan kokoonpanoon ei ole tullut suuria muutoksia. Koko viikonlopun peleistä on poissa Niina Mäkinen, ja lauantaina neljä pelaajaa lähtee auttamaan Kärppien akatemiajoukkuetta.

Viime viikonlopun kahdessa pelissä pirteästi esiintynyt ja pisteet 2+1 nakutellut Sari Wäänänen kertoo kauden käynnistyneen ihan mukavasti. – KalPaa vastaan tuli harmittava tappio, vaikka peli oli ihan voitettavissa. Oman kentällisen suoritukseen olen ihan tyytyväinen. KalPasta otetaan revanssi, kun parannetaan puolustusta ja viimeistellään tehokkaammin.

Wäänäsen mielestä on kiva vihdoin päästä pelaamaan myös kotona Raksilan isolla jäällä, jossa joukkueen vahvuudet luistelu ja kova työnteko pääsevät oikeuksiinsa. Sportin joukkueesta hän ei paljoa tiedä etukäteen, mutta voittoa kotiavauksesta tietysti tavoitellaan.

Vierasottelun voit katsoa lauantaina kello 13.00 alkaen Ruutu+ -palvelusta. Kotiottelu alkaa Raksilassa sunnuntaina kello 16.00. Tule kannustamaan Kärppänaiset voittoon!

Kärppien koko otteluohjelma löytyy täältä.
Tytöille jääkiekon kokeilujää

Raksilan harjoitushallissa järjestetään sunnuntaina 15.9. klo 14.00–15.00 tytöille jääkiekon kokeilujää. Kaikki tytöt ovat tervetulleita tutustumaan jääkiekon pelaamiseen!

Mukaan tarvitset vain luistimet ja kypärän sekä mailan pelaamista varten, mutta voit myös tulla luistelemaan ilman mailaa. Ilmoittautuminen alkaa jo klo 13.15, joten osallistujia toivotaan paikalle hyvissä ajoin.

Kaikki osallistujat saavat Kärppänaisten liigaotteluihin yhden perhelipun, jonka voi käyttää valitsemassaan pelissä kaudella 2019-20.
Liput ja kausikortit 2019-20

10 € Aikuiset

6 € lapset 7-15v, opiskelijat ja eläkeläiset

20 € perhelippu (2 aikuista ja kaikki lapset)

Oulun Kärpät 46 ry:n juniorilisenssillä otteluihin veloituksetta!

Koko kauden kausikortti (kattaa Oulun Kärppien Naisten runkosarjan ja playoffsien kaikki ottelut) 120 €

Oulun alueen naispalloilujoukkueiden yhteinen kausikortti (kattaa Oulun Kärppien, Kiskon, Rankat Ankat, Kempeleen Kirin ja ONS kauden 2019-2020 runkosarjaottelut) 99 €. Lue lisää täältä.