01.12.2022

Sari Wäänänen palaa kärppäpaitaan

Hyökkääjä Sari Wäänänen tekee paluun pelikentille, todennäköisesti jo tämän viikonlopun Kärppien kotiotteluissa. Wäänänen on pelannut Kärpissä liigatasolla viimeiset 12 kautta ja nakutellut pelaamissaan 235 ottelussa 144 pistettä (62+82). Hän on voittanut kaksi mestaruutta ja kaksi pronssimitalia Kärppien joukkueessa.

29-vuotias Wäänänen pelasi viimeksi huhtikuussa viime kauden päätöspelissä ja on ollut loukkaantumisen takia alkukauden peleistä sivussa, mutta mukana joukkueen toiminnassa. – Kovasti tässä on töitä tehty sitä varten, että pääsee taas pelaamaan. Joukkueen mukana olen treenannut nyt nelisen viikkoa. Jännittäähän se pitkän tauon jälkeen, että miten pelaaminen sujuu. Eihän se peli tietysti ole mihinkään muuttunut poissaoloni aikana, miettii Wäänänen.

Kärppien vastuuvalmentaja Sanna Lankosaari kertoo koko valmennustiimin olevan todella iloinen Wäänäsen paluusta pelaavaan kokoonpanoon. – Sari on joukkuepelaaja henkeen ja vereen, pelityyliltään hyvin suoraviivainen sotaratsu, joka tekee kovasti hommia. Hän tuo meidän nuoreen joukkueeseemme kaivattua kokemusta niin jäällä kuin pukukopissakin. Sari on aina rauhallinen vaikeidenkin asioiden äärellä ja näyttää hyvää esimerkkiä nuorille pelaajillemme.