11.10.2020

Kärppien voittoputki jäi lyhyeksi

TPS oli erittäin hyvällä intensiteetillä pohjoisen reissussa menossa. Joukkueiden välinen kohtaaminen alkoi erittäin vauhdikkaasti. Ensimmäinen erä oli kummaltakin joukkueelta hyvää ja vauhdikasta jääkiekkoa. Kotijoukkue loi todella hyviä maalipaikkoja ensimmäisen 10 minuutin aikana, mutta TPS:n maalilla tänään torjunut Neea Pohjamo piti maalinsa puhtaana. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasalukemissa 0-0.

Toisessa erässä TPS jatkoi hyvää liikettä ja loi painetta Kärppien pakeille. TPS rankaisi, kun Kärpät sekoili vaihtojen kanssa ja vierasjoukkue pääsi kolmella pelaajalla kärppävahti Kati Asikaista vastaan. Tuloksena syöttö takatolpalle ja TPS johtoon 0-1 ajassa 23:09. Muutama minuutti myöhemmin Kärppien puolustus sekoittui täysin ja 0-2 TPS:n johto tuli jälleen takatolpalta. Erän puolivälissä Kärppien alkukauden heikko alivoima kostautui jälleen ja vierasjoukkue meni jo 0-3 johtoon. Pientä valoa Kärppien joukkueeseen loi erän lopulla, kun Ida Karjalainen ohjasi ja Kiia Nousiaisen viivakudin TPS:n maaliin.

Kärppäpelaaja Ida Karjalainen antaa kopoja joukkuekavereille

Ida Karjalaisen maali oli laiha lohtu tänään kotijoukkueelle (Kuva: Sirpa Pöyhönen)

Kolmanteen erään Kärpät ei enää saanut pelihurmosta ylle ja TPS sinetöi loppulukemiksi 1-4 ylivoimalla ajassa 43:50. Kärppien maalilla pelanneelle Kati Asikaiselle kertyi ottelussa 32 torjuntaa.

Seuraavat ottelut

Kärppien ensi viikonlopun vierasreissu Kuortaneelle ja Vaasaan on siirtynyt Pohjanmaan koronatilanteen vuoksi. Ottelut on siirretty pelattavaksi joulukuuhun. Kärppien seuraavat ottelut pelataan Oulun Energia areenalla lauantaina 24.10. klo 12.30 Kärpät-Kiekko-Espoo ja sunnuntaina 25.10. klo 13.00 Kärpät-Kuortane. Viikonlopun ottelut ovat Kalevan Kumppanuus -otteluita. Kalevan kumppanuuskortilla sisäänpääsy viikonlopun otteluihin 6€ (normaalisti 10€).