04.10.2020

Tyttökiekkopäivä Oulussa 4.10.

Tänään vietettiin tyttökiekkopäivää Oulussa, Linnanmaan jäähallilla klo 12.45-13.45. Jäällä nähtiin tänään paljon iloisia tyttöjä ja mukavaa tekemistä yhdessä. Osa tytöistä oli jo ennestään Kärppien toiminnassa mukana, mutta paljon oli myös uusia tyttöjä tutustumassa jääkiekkoon. Jäällä pelattiin jumppapallolla, leikittiin hippaa ja tehtiin luistelurataa. Lopuksi kaikki halukkaat pääsivät pelaamaan jääkiekkoa.

Tyttöjä leikkimässä hippaa jäällä

Oulun Kärppien naisten liigajoukkueen pelaajat ohjasivat jään ja touhusivat tyttöjen kanssa. Jään ohjelman oli suunnitellut joukkueemme puolustaja Kristiina Meriläinen, joka toimii myös ohjaajana Kärppien kiekkokouluissa. Muita liigapelaajia jäällä olivat Suvi Käyhkö, Jonna Yli-Mäenpää, Eveliina Huttula, Anna-Kaisa Antti-Roiko, Johanna Oksman, Kati Asikainen, Ida Karjalainen, Inka Kervinen ja Laura Männikkö.

Katso kuvakooste tapahtumasta

Tyttökiekkoilijat joukkuekuvassa

Tytöt luistevat jäällä jääkiekkoharjoituksissa Tytöt pelaavat jumppapallolla jäällä Tyttökiekkoilija hypää jäällä esteen yli

Tyttö opettelee luistelemaan kärppien naisten pelaajan kanssa

Tyttökiekkoa Kärpissä

Tyttöjen kiekkokouluryhmään, Pikku Saijoihin, ovat tervetulleet 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat tytöt. Harjoituksissa opitaan luistelun perusteita, leikitään ja pelataan. Harjoituksiin voi aluksi tulla tutustumaan muutaman kerran ennen kuin ilmoittautuu toimintaan.

HARJOITUKSET

Lauantaisin klo 11.15-12.15 Raksilan harjoitushalli

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Linnanmaan jäähalli (Leijonaliigaa pelaaville)

Maanantaisin klo 14.30-16.00 Oulun Energia areena. Kaikkien kiekkokouluryhmien yhteinen jää.

Pakollisina varusteina luistimet ja ristikollinen kypärä sekä maila pelaamista varten.

KAUSIMAKSU

Koko kausi 270€ (puoli 135€)

Kiekkokouluun ilmoittaudutaan Oulun Kärpät 46 ry:n nettisivujen kautta “ILMOITTAUDU TOIMINTAAN“.

LISÄTIETOA

Mika Pieniniemi, mika.pieniniemi@oulunkarpat46.fi